Cate ceva despre livrare

Livrarea comenzilor
Livrarea produselor achizitionate se face  prin curier rapid la adresa specificata de dumneavoastra in momentul confirmarii comenzii. Documentele aferente produselor achizitionate (factura, certificat de garantie, etc) sunt livrate  impreuna cu produsele comandate. In functie de adresa de livrare pot exista anumite taxe de livrare si/sau praguri de gratuitate.

In cazul in care comandati simultan mai multe produse este posibil sa primiti cate un colet separat pentru fiecare produs avand costurile de transport diferite.
Unele produse vor fi livrate direct de furnizorul nostru,prin firma de curierat Urgent Curier, cu tarif de 20 lei orice destinatie,in limita acoperiri nationale.
Produsele livrate din stocul nostru propriu vor fi livrate de firma de curierat Cargus,cu urmatoarele tarife:
Tarif national:17,36 lei/primul kg;1,42 lei/kg pt. fiecare kg. aditional;
Tarif local-Bucuresti: 13,40 lei/primul kg; 1,42 lei/kg pt. fiecare kg. aditional.Preturile contin TVA.


Termene de livrare si stocuri

In general, produsele vandute de site-ul nostru au afisate informatii de stoc in timp real precum si timpul estimat de sosire la destinatie pentru fiecare localitate din Romania. In anumite situatii este posibil ca informatia de stoc sa fie in curs de actualizare si atunci veti fi informat asupra acestui aspect in momentul confirmarii comenzi.
Livrarea se face in 3-4 zile.

Garantie si service
Pentru fiecare produs care beneficiaza de garantie veti primi la livrare un certificat de garantie cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie.
Pentru o parte dintre produsele comercializate de noi garantia este asigurata direct de catre centrul de service autorizat al producatorului, dupa caz.

Returul produselor si alte servicii
Magazinul nostru are obligatia legala sa accepte returul produselor in 10 zile de la livrare.
Returnarea produselor se face prin trimiterea acestora la adresa Trinity Eurogrup solutions srl,Sos Viilor nr.95,bl 102, sc.1, ap 8,sector 5,Bucuresti.In colet se vor afla toate documentele primite initial precum si o adresa scrisa si semnata de persoana care a initiat si platit comanda facuta pe website-ul www.sport-market.ro,care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite,indicand banca si contul unde se vor returna banii.Suma va fi rambursata  integral in maxim 30 zile de la primirea coletului si a cererei de denuntare
Transportul coletului de retur va fi platit de Client in momentul expedierii ,in caz contrar va fi respins la primire.
Produsele se returneaza doar in ambalajul original fara ca produsele sa fie deteriorate,in caz contrar vor fi refuzate.


 

Newsletter

Înscrie-ţi email-ul tău la newsletterul nostru

Pozele prezentate pe site au un caracter informativ şi nu crează obligaţii contractuale.

[admin > subsol, pentru codul trafic.ro, Google Analytics etc.]